Wellness & Spa Galija

Wellness & Spa Galija

Wellness Galija
Wellness & Spa Galija

Naš beauty centar Galija ove zime  donosi brojna prijatna iznenadjenja! Za sve one koji žele na vrijeme da pripreme svoje tijelo za sunčane dane, kreirali su poseban POPUST OD ČAK 50%  koji će važiti tokom februara i marta.

Oblikujte svoje tijelo baš onako kako želite

Ultrazvučna liposukcija- kavitacija kojom se podstiče  lipoliza  - topljenje odnosno razgradnja  masnih naslaga kao i revitalizacija oblasti zahvaćenih masnim naslaganma i celulitom.  Nakon primjene kavitacije neizostavno se izvodi aparaturna  limfna drenaža- presoterapija.

Za otklanjanje izgleda pomorandžine kore :                                       

Vacuum – tehnika dubinske masaže.

RWT – Radijalni udarni talasi, akustična shockwave terapija zasnovana na seriji intenzivnih talasa kinetičke energije čiji intezitet može doprijeti i do 6cm u dubinu tkiva.

Pasivni „trening“ za muškarce i žene –elektrostimulacija zasnovana na povezivanju foto zraka i elekropolize smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, poboljšava tonus, tonira i oblikuje mišiće

Podsticanje stvaranja kolagena i elastina  - RF lifting tijela  zasnovan na selektivnoj termolizi u svrhu zagijavanja dubljih slojeva kože zateže opuštenu kožu i na taj način oblikuje tijelo.

Pozovite +387 65 406 139 i zakažite besplatan termin za konsultacije!

Beauty centar Galija.. jer.. Uvijek birajte ljubav prema sebi!

Zimski period je pravo vrijeme da krenete sa odgovarajućom njegom, pripremajući kožu lica za proljeće i ljeto.

Zato smo mi za sve vas kreirali posebne zimske pakete sa dodatnim GRATIS tretmanima .

Naša promo akcija startuje već 01.febrauara i traje sve do kraja marta

Beauty centar Galija preporučuje:

MEZOPORACIJU, kao suvremenu metodu mezoterapije bez upotrebe igala, a za ublažavanje bora, poboljšanje tonusa i vraćanja svježine i jedrine licu, za kožu sa proširenim kapilarima i crvenilom.

DERMO OXY, tretman lica medicinskim kiseonikom i infuzijom kiseonika za momentalni sjaj suve, tanke i beživotne kože, za opušteno lice sa viškom kože

Ova dva tretmana su pravi izbor za UNOS AKTIVNIH SUPSTANCI kao što su kolagen, hijaluronska kiselina, serumi, vitamini, retinol ili aminokiseline.

Zimska promo akcija na ovaj paket podrazumijeva seriju od 3 tretmana plus četvrti GRATIS i to po cijeni od 150KM.

ZA UBLAŽAVANJE OŽILJAKA, za masnu kožu mladih kod koje ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija, za smanjenje proširenih pora,  ali i  smanjenje staračkih pjega  u zrelijim godinama, Beauty centar Galija preporučuje:

DIJAMANTSKU MIKRODERMOABRAZIJU,  mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože  uz  pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuuma čime se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

Naša promo akcija po ovom paketu nudi 3 tremana plus četvrti GRATIS po cijeni od 120KM

ZA MLAĐE OSOBE u cilju sprečavanja prerenog starenja kože a za starije osobe za zatezanje već opuštene kože i smanjenje bora, preporučujemo

RF LIFTING - radiotalasni lifting lica uz pomoć visokotehnološkog aparata koji koristi bipolarnu energiju u svrhu zagrijavanja dubljih slojeva kože , čime se podstiče stvaranje kolagena i elastina, bore popunjavaju iz unutrašnjosti , koža se zateže a podmlađene crte lica dolaze do izražaja

Za vas smo pripremili 3 tretmana, dok četvrti dobijate GRATIS, po cijeni od 120KM          

Uvodni tretman u sve tretmane podmlađivanja -  Ultrazvučna špatula, ultrazvučno čišćenje lica je besplatan!


Wellness & spa centar Galija je objekat predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta. Ljepota i zdravlje.

U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

Na prvom spratu imamo dio za rehabilitaciju, opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu, kao i različite vrste masaža, i dio za ljepotu gdje će znanje, iskustvo, kvalitet usluga, upotreba inovativnih tehnologija, vrhunska oprema i preparati, ljekarski tim stalnih i povremenih stručnjaka i estetičara pružiti našim klijentima kvalitet, sigurnost i zdravlje. To podrazumijeva sve oblike mezoterapije, tretmane za uljepšavanje, podmlađivanje lica i vrata prirodnom i sigurnom metodom, eliminacije bora ili uvećanje usana, PRP u estetske i terapijske svrhe, tretmane za celulit, lipolizu, tretmane za rast kose, zatim tretmani za uklanjanje ožiljaka od akni, laserska epilacija tj. trajno uklanjanje dlaka na najefikasniji i potpuno bezbjedan način.

Pored toga, nudimo kutak za dotjerivanje koji obuhvata frizerski salon, pedikir i manikir, kao i solarijum.

Na drugom spratu, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvata samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

Radno vrijeme:

Ponedeljak - Četvrtak

14:00 - 22:00

Petak - Nedelja

10:00 do 22:00

O

Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija
Wellness & Spa Galija Wellness & Spa Galija