SL Olimp

SL Olimp

Sportsko rekreativni centar SL Olimp
SL Olimp

Trebinje je grad sa 300 sunčanih dana u godini i mediteranskom klimom i kao takav savršeno je mjesto za pripreme sportista. To je prepoznala Swisslion kompanija i u kompleksu Grad Sunca započela izgradnju sportsko rekreativnog centra, čime svoju turističko-ugostiteljsku ponudu proširuje i u domenu sportsko-rekreativnog turizma.

Sportsko rekreativni centar u sklopu Grada Sunca je objekat sazdan od više sadržaja sa zadatkom da svim svojim korisnicima ponudi jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom kulturom.

Sadržaj centra čine dva košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen za školu plivanja, tri odbojkaška terena (od toga jedan na pijesku), dva teniska terena, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove.

Prednost sportskih terena i priprema u Gradu Sunca jeste i činjenica da se u istom kompleksu nalazi wellness & spa centar Galija koji pored ostalog nudi kompletan program rehabilitacije, predvođen stručnjacima iz svijeta medicine. Tako da, posle naporne sportske godine i treninga sportisti mogu da održavaju svoju formu uz prilagođenu rehabilitaciju.

Svim korisnicima će biti omogućena ishrana u zavisnosti od njihovih potreba, jer kompleks Grad Sunca ima restorane sa različitom gastro ponudom.

Radno vrijeme sportskog centra SL OLIMP :

Ponedeljak - Petak 

14:00 - 22:00

Subota - Nedelja 

10:00 - 22:00

Peškiri su obavezni za fitness centar.

Mislite o svom zdravlju i tijelu i budite u top formi.

Za vas smo pripremili posebnu zimsku ponudu sportskog sadržaja:

  • Teretana (mjesečna članarina) 40 KM
  • Bazen (mjesečna članarina) 30 KM
  • Bazen + teretana (mjesečna članarina) 50 KM
  • Termin sale (1h korišćenja) 35 KM
  • Bazen + teretana + spa 90 KM

Stvarajte dobre navike. Aktivirajte se.

SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp
SL Olimp SL Olimp