Grad Sunca

Izaberite vaše mjesto pod suncem

O nama

Grad Sunca Trebinje

Kompanija Swisslion pored niza uspjeha u prehrambenoj industriji u Trebinju proširuje svoju djelatnost na turizam i ugostiteljstvo.

Prvi u nizu ugostiteljskih objekata je hotel SL Industry, otvoren u aprilu 2017. godine. Ovaj jedinstven objekat, autentičnog stila, jedini je tematski hotel na prostorima BiH.

Iste godine u julu svečano je otvorena Istočna kapija Grada Sunca. Osam hektara hercegovačkog krša je oplemenjeno izgradnjom Aqua Parka Sunčana vrela i Dino Parka sa adrenalinskim i zabavnim sadržajima, koji su za samo pola sezone uspjeli da prime preko 2000 posjetilaca na dnevnom nivou. U sezoni preko 100 zaposlenih na različitim poslovima brinulo se za uslugu, ugodnost i sigurnost posjetilaca.

Zatvaranjem turističke sezone kompleks se pretvara u najveći graditeljski poligon u regionu.

Zahvaljujući energiji, znanju i umijeću angažovanih na projektu, za nepuna tri mjeseca u sklopu Dino Parka otvorena je Sunčana Igraonica koja animira naše mališane tokom cijele godine.

U aprilu 2018. godine otvoren je još jedan jedinstven hotel u okviru kompleksa, hotel SL Panorama, koji predstavlja sinonim za luksuz i udobnost.

Svi ovi zadaci predstavljaju svojevrsni izazov kako za zaposlene u kompaniji, tako i za sve građevinske firme u regionu koje su angažovane na projektu.

Planirano je da po završetku svih faza kompleks Grad Sunca zauzima površinu od 80 hektara.